Nyheder
DM i Vildtmad - Årets Vildtret og Vildtprodukter 2019

 

Læs mere

Vildt Gastronomi på Food Festival
10-9-2019 Vildt Gastronomi på Food Festival Vildt Gastronomi deltog med Danmarks Jægerforbund på Food Festival i Aarhus lørdag d. 7. september 2019. Den første weekend i september sydede og boblede Tangkrogen i Aarhus til årets Food Festival, hvor tusindvis af mennesker kommer og får en oplevelse for alle sanser. Rigtig mange deltagere på festivalen fandt vej forbi standen til lækre smagsprøver og snak om naturens overskud og vildtets vej fra naturen til vores ganer.
Læs mere
12-8-2019 Vildt Gastronomi på Brahetrolleborg Gamefair Vildt Gastronomi gæstede Brahetrolleborg Gamefair i august, hvor der var snak om vildtets dejlige egenskaber som spise, vejen fra naturen til tallerknen og ikke mindst om det kommende store event - DM i Vildtmad til november på Det Grønne Museum.
DM i Vildtmad 2019 på Det Grønne Museum
DM i Vildtmad 2019 på Det Grønne Museum
1-1-0001 Det Grønne Museum var fyldt med glade mennesker søndag d. 3. november, hvor Vildt Gastronomi sammen med Det Grønne Museum og Danmarks Jægerforbund afholdt DM i Vildtmad - Årets Vildtret og Årets Vildtprodukter. Efter en meget flot parade med jagthornsblæsning spredte publikum og kokke sig ud på pladsen. I flotte Tentipi telte var der aktiviteter - både for voksne og børn, hvor de oplevede vildt helt tæt på, smagte på vildt og måske endda rørte ved vildtet. Og i det store kokketelt i røg og damp dystede Danmarks dygtigste kokke i Danmarksmesterskabet i Vildtmad. Også indenfor på museet var der aktiviteter og her kunne man også finde finalisterne i DM i Vildtprodukter, som havde smagsprøver med på deres vinderretter. Og der var mange, der var enige med dommerne, for der var lang kø.
Læs mere