Nyheder
Årets Vildtret 2022

Læs mere

En julehilsen
9-1-2023 En julehilsen Foreningen Vildt Gastronomi ønsker alle en glædelig jul. Læs foreningens julehilsen
Læs mere
Kom på vildtkursus
25-8-2022 Kom på vildtkursus I et samarbejde med foreningen Vildt Gastronomi åbner Hotel-og Restaurantskolen nu op for et kursus med fokus på håndtering og tilberedning af vildt med kokkefaglige undervisere.
Læs mere
Wild Day Masterclass
Wild Day Masterclass
10-3-2022 Vildt Gastronomi afholdte Wild Day Masterclass med kokkeelever, der er på sidste år af deres uddannelse på Hotel & Restaurantskolen i Valby. Eleverne blev instrueret af vinderen af Årets Vildtret 2021, Elisabeth Madsen og Frederik Birch.
Læs mere
12-11-2021 Svinkløv Badehotel løber med sejren til Årets Vildtret 2021 Det blev 21-årige Elisabeth Madsen og et stærkt kokketeam fra Svinkløv Badehotel, der vandt Årets Vildtret, der løb af stablen på Det Grønne Museum i Gl. Estrup d. 7. november.
Læs mere
Mød os på Brahetrolleborg Game Fair
Mød os på Brahetrolleborg Game Fair
23-7-2021 Vildt Gastronomi deltager på Brahetrolleborg Game Fair med en workshop, hvor den kendte naturkok Sander Blohm kommer og fortæller om mad over bål. Fredag handler det om fisk, lørdag står den på fasaner og søndag dykker vi ned i indmadens verden.
Læs mere
4-11-2019 DM i Vildtmad 2019 på Det Grønne Museum Det Grønne Museum var fyldt med glade mennesker søndag d. 3. november, hvor Vildt Gastronomi sammen med Det Grønne Museum og Danmarks Jægerforbund afholdt DM i Vildtmad - Årets Vildtret og Årets Vildtprodukter. Efter en meget flot parade med jagthornsblæsning spredte publikum og kokke sig ud på pladsen. I flotte Tentipi telte var der aktiviteter - både for voksne og børn, hvor de oplevede vildt helt tæt på, smagte på vildt og måske endda rørte ved vildtet.
Læs mere
Vildt Gastronomi på Food Festival
Vildt Gastronomi på Food Festival
10-9-2019 Vildt Gastronomi deltog med Danmarks Jægerforbund på Food Festival i Aarhus lørdag d. 7. september 2019. Den første weekend i september sydede og boblede Tangkrogen i Aarhus til årets Food Festival, hvor tusindvis af mennesker kommer og får en oplevelse for alle sanser. Rigtig mange deltagere på festivalen fandt vej forbi standen til lækre smagsprøver og snak om naturens overskud og vildtets vej fra naturen til vores ganer.
Læs mere
Ny hjemmeside
14-8-2019 Ny hjemmeside Foreningen Vildt Gastronomi lancerer ny hjemmeside. Her kan du læse om foreningen, forhandlere af vildt, opskrifter, jagtens historie, udskæringer af vildt og meget mere. Du kan selvfølgelig også finde information om Årets Vildtret og tilmelde dig, hvis du vil dyste om årets vildtprodukt eller stille op i kokkekonkurrencen.
12-8-2019 Vildt Gastronomi på Brahetrolleborg Gamefair Vildt Gastronomi gæstede Brahetrolleborg Gamefair i august, hvor der var snak om vildtets dejlige egenskaber som spise, vejen fra naturen til tallerknen og ikke mindst om det kommende store event - DM i Vildtmad til november på Det Grønne Museum.