DM i Vildtmad

DM i Vildtmad 2019 - Årets Vildtret og Vildtprodukter blev afholdt 3. november på Det Grønne Museum og trods en regnfuld start havde masser af glade gæster en skøn dag fyldt med madoplevelser. 

Der er var vildtmad i mange variationer og der var aktiviteter for store og små samtidig med at årets vindere i DM i Vildtprodukter blev kåret og den særlige kokkekonkurrence DM i Vildtmad kørte og dagen sluttede med spændende finale og kåring af DM i Vildtmad - Årets Vildtret 2019. 

Vinderne af DM i Vildtmad - Årets Vildtprodukter blev:

  • Charcuteri & Røgvarer: Slagteren i Højslev med en Røget leverpølse med krondyr
  • Færdigretter & Halvfabrikata: Slagteren i Højslev med hans Karrykål med ristet krondyr
  • Forsøgsprodukter: Byens Køkken i Odense med deres Fasanpaté med Fasansky

Vinderen af DM i Vildtmad - Årets Vildtret blev:

  • Martin Peter Leth fra Falsled Kro

Han var tæt forfulgt af

Noah Muscat fra Barr samt Marc Foged Stockmarr fra God Smag

Vi havde bl.a. besøg af Gastromand, som lavede denne story på dagen og sendte en klar anbefaling om at DM i Vildtmad 2020 er stedet at være. 

Vil du gøre kokkene kunsten efter? Så se her

1. plads - Martin Peter Leths helstegte edderfugl med fyld af andefars, nødder og svampe

2. plads - Noah Muscats grillede gråand med nordiske krydderier og sauce på skroget

3. plads - Marc Foged Stockmarrs grillede og glaseret rådyrryg med bagte løg og sauce på portvin