• Find vildt
    • Indkøb og opbevaring
    • Find forhandler
  • Brug vildt
    • Få vildtkød i gryden
    • Udskæringer
    • Opskrifter
  • Viden om vildt
    • Jagtens historie i Danmark
    • Fortællinger til menukortet
    • Kødets egenskaber
    • Handel med vildt
    • Hygiejne ved salg
Bliv medlem
  • Foreningen
    • Bestyrelsen
    • Kontakt
    • Bliv medlem
  • Arrangementer
    • DM i Vildtmad
  • Nyheder
  • Bliv medlem
  • Find vildt
    • Find vildt
    • Indkøb og opbevaring
      • Indkøb og opbevaring
      • Opbevaring af ferskt vildtkød
      • Frysning og optøning af vildtkød
    • Find forhandler
  • Brug vildt
    • Brug vildt
    • Få vildtkød i gryden
    • Udskæringer
      • Udskæringer
      • Ryg
      • Kølle
      • Bov
      • Hals
      • Bryst
    • Opskrifter
      • Opskrifter
      • Blandet vildt
        • Blandet vildt
        • Labskovs med vildt og sweet potatoes
        • Vildt i vin
        • Vildtsimresuppe
        • Ølbraiseret vildt med hokkaidogræskar og grønkål
      • Hjortevildt
        • Hjortevildt
        • Lækre skanke
        • Indbagt filet mignon af dyrefilet i butterdej
        • Portvinshalse
        • Chili con carne med vildt og chokolade
        • Grillet og glaseret rådyrryg med bagte løg og sauce på portvin (3. plads DM i Vildtmad 2019)
      • Fuglevildt
        • Fuglevildt
        • Fasanlasagne
        • Helstegt edderfugl med fyld af andefars, nødder og svampe (Vinder DM i Vildtmad 2019)
        • Grillet gråand med nordiske krydderier og sauce på skroget (2. plads DM i Vildtmad 2019)
  • Viden om vildt
    • Viden om vildt
    • Jagtens historie i Danmark
      • Jagtens historie i Danmark
      • Sten- og bronzealderen
      • Vikingetiden
      • Landskabslovene
      • Reformationen
      • Skoven i fokus
      • Jagtloven og jagttegn
      • Et samlet forbund
    • Fortællinger til menukortet
    • Kødets egenskaber
      • Kødets egenskaber
      • Næringsindhold og ernæring
      • Kødets kvalitet
    • Handel med vildt
      • Handel med vildt
      • Definitioner
      • Vurdering og undersøgelse af vildt
      • Salg til forbruger, detail og restaurant
      • Salg til vildthåndteringsvirksomhed
      • Salg fra jagtkonsortium
      • Hvilke arter må handles
    • Hygiejne ved salg
      • Hygiejne ved salg
      • Fødevarestyrelsens regler
      • Hjortevildt nedlagt med riffel eller bue
      • Vildt nedlagt med hagl
  • Foreningen
    • Foreningen
    • Bestyrelsen
    • Kontakt
    • Bliv medlem
      • Bliv medlem
      • Virksomhed
      • Privat
      • Medlemsbetingelser
  • Arrangementer
    • Arrangementer
    • DM i Vildtmad
      • DM i Vildtmad
      • Hvad er DM i Vildtmad?
      • Program
      • Konkurrencerne
      • Sponsorer & partnere
      • Opskrifter
        • Opskrifter
        • 2018
          • 2018
          • Kronkalvefilet med braiserede kronkalveribben
          • Kronhjort Wellington
  • Nyheder

Find en forhandler

Indtast dit postnummer og se vildtforhandlere i nærheden af dig

Søg på kort
Vis liste

Find en forhandler

Indtast dit postnummer og se vildtforhandlere i nærheden af dig

Se fuld liste

Forhandlere

Forhandlere

Ingen forhandlere fundet.

Der blev ikke fundet nogen forhandlere, prøv igen på et senere tidspunkt

Sekretariat:
Solveig Sannem & Michael Stevns
Molsvej 34, 8410 Rønde
Telefon: 8888 7500
kontakt@vildtgastronomi.dk
www.vildtgastronomi.dk
Del Facebook link Instagram link