Wild Day Masterclass

Wild Day Masterclass event.

Den 1. marts afholdt Vildt Gastronomi i samarbejde med Bent Brandt og Hotel- og kokkeskolen et spændende event. Vildt Gastronomi tilbød 16 pladser til kokkeelever, der er på sidste år af deres uddannelse på Hotel & Restaurantskolen i Valby.
Masterclass eventen blev instrueret af vinderen af Årets Vildtret 2021, Elisabeth Madsen og Frederik Birch. Elisabeth og Frederik gav deres viden og erfaring videre på Wild Day Masterclass eventen.

Se de skønne billeder fra eventen her

Se opskriften på eventens vinderret her

Få inspiration hvor vildt fra den danske natur er i centrum.

Vinderretten 2021 bestående af rosastegt dådyrfilet marineret i røget enebær, barbecuespyd med mørbrad marineret i fermenterede røde bær og dehydreret- og syltet rødbede. Derudover et stykke smørstegt lever med bløde løg, rødbedesyltet pære og vildtskysovs, akkompagneret af en sideservering med sellericreme, asier og braiseret køllekød med grillet palmekål, røget bacon og ristede valnødder. Dertil en vildtbouillon med røget flødeskum til at toppe herligheden af.


Lidt om Elisabeth Madsen:

Elisabeth er uddannet kok fra Tech College i Aalborg 2020 og er udlært fra Restaurant Musikkens Spisehus på havnefronten i Aalborg. Elisabeth har tidligere arbejdet som dessertkok på Svinkløv Badehotel og som kreativ chef på Himmerland Golf & Spa Resort. Kokketalentet vandt allerede som 18-årig de Nordjyske mesterskaber for kokkeelever, mens hun sidste år vandt DM i Skills.