Vildt Gastronomi på Food Festival
Flot oplevelse med forlægning af et helt krondyr i solskin med skiftevis blå og faretruende sort himmel og masser af smagsprøver dagen igennem på Vildt Gastronomis og Danmarks Jægerforbunds stand på Food Festival i weekenden. Mange besøgende fandt vej til de flotte udskæringer, dufte af lækker mad og ikke mindst en god snak om bæredygtigt kød, som kommer af naturens overskud. Køerne var lange og
Den første weekend i september sydede og boblede Tangkrogen i Aarhus til årets Food Festival, hvor tusindvis af mennesker kommer og får en oplevelse for alle sanser. Rigtig mange deltagere på festivalen fandt vej forbi standen til lækre smagsprøver og snak om naturens overskud og vildtets vej fra naturen til vores ganer. På standen stod dygtige jægere og viste og fortalte om dyret, det ferske kød, udskæringer og ikke mindst tilberedelsen. Og dygtige hornblæsere viste til ørernes fryd, hvordan der blæses for vildtet som en del af de mange traditioner, der er omkring jagten efter det sunde vildtkød.
Flere af de besøgende havde aldrig smagt vildtkød før og ej heller set et rigtigt friskt dyr blive forlagt og der var en virkelig en oplevelse at hente!
Arrangementet var appetitvækker til DM i Vildtmad, som Vildt Gastronomi afholder med Danmarks Jægerforbund som sponsor d. 3. november 2019. Se mere om arrangementet her