Mød Vildt Gastronomi på Brahetrolleborg Game Fair

Kom til madlavningsworkshop med Sander Blohm på Brahetrolleborg Game Fair

Vildt Gastronomi deltager på Brahetrolleborg Game Fair med en workshop, hvor den kendte naturkok Sander Blohm kommer og fortæller om mad over bål.

Fredag handler det om fisk. Vi ordner makrel og skrubbe, og røger begge over bål. Der laves tilbehør til begge, så vi slutter af med en god gastronomisk oplevelse. Det bliver bål, røg og lidt vilde danske urter.

Lørdag står den på fasaner, som vi parterer og tilbereder over bål. Det bliver til en lille lækker ret med løg, æbler og bacon, som vi kan varme os ved om bålet.

Søndag handler det om Indmad. Kokkens darling, som tit ikke kommer med i køkkenet. Vi laver tre små tilberedninger af indmad over bål. Der laves hjerte, lever og nyrer så vi kommer lidt omkring.

Samtidig vil der hver dag blive vist, hvordan du laver det perfekte bål.

Program for weekenden

Fredag

  • Demo (bål) kl. 13.00 - 13.30
  • Workshop (fisk) kl. 14.00 - 15.30

Lørdag

  • Demo (bål) kl. 10.00 - 10.30
  • Workshop (fugl) kl. 15.30 - 17.00

Søndag

  • Workshop (indmad) kl. 10.00 - 11.30
  • Demo (bål) kl. 12.30 - 13.00

Tilmelding til disse workshops skal ske på Brahetrolleborg Game Fairs hjemmeside.

Tilmeld dig på btgf.dk