Find vildt
Indkøb og opbevaring
Find forhandler
Brug vildt
Få vildtkød i gryden
Udskæringer
Opskrifter
Viden om vildt
Jagtens historie i Danmark
Fortællinger til menukortet
Kødets egenskaber
Handel med vildt
Hygiejne ved salg
Foreningen
Bestyrelsen
Kontakt
Bliv medlem
Arrangementer
Årets Vildtret 2022
Generalforsamling 2023
Brahetrolleborg Game Fair 2023
Nyheder
Bliv medlem
Find vildt
Find vildt
Indkøb og opbevaring
Indkøb og opbevaring
Opbevaring af ferskt vildtkød
Frysning og optøning af vildtkød
Find forhandler
Brug vildt
Brug vildt
Få vildtkød i gryden
Udskæringer
Udskæringer
Ryg
Kølle
Bov
Hals
Bryst
Opskrifter
Opskrifter
Blandet vildt
Blandet vildt
Labskovs med vildt og sweet potatoes
Vildt i vin
Vildtsimresuppe
Ølbraiseret vildt med hokkaidogræskar og grønkål
Hjortevildt
Hjortevildt
Lækre skanke
Indbagt filet mignon af dyrefilet i butterdej
Portvinshalse
Chili con carne med vildt og chokolade
Grillet og glaseret rådyrryg med bagte løg og sauce på portvin (3. plads DM i Vildtmad 2019)
Salat med skiver af indmad fra klovbærende vildt
Fuglevildt
Fuglevildt
Fasanlasagne
Helstegt edderfugl med fyld af andefars, nødder og svampe (Vinder DM i Vildtmad 2019)
Grillet gråand med nordiske krydderier og sauce på skroget (2. plads DM i Vildtmad 2019)
Salat med skiver af fasanbryst
HVINAND - Vinder af Årets Vildtret 2022
Fisk
Fisk
Paneret fladfisk
Varmrøget makrel
Viden om vildt
Viden om vildt
Jagtens historie i Danmark
Jagtens historie i Danmark
Sten- og bronzealderen
Vikingetiden
Landskabslovene
Reformationen
Skoven i fokus
Jagtloven og jagttegn
Et samlet forbund
Fortællinger til menukortet
Kødets egenskaber
Kødets egenskaber
Næringsindhold og ernæring
Kødets kvalitet
Handel med vildt
Handel med vildt
Definitioner
Vurdering og undersøgelse af vildt
Salg til forbruger, detail og restaurant
Salg til vildthåndteringsvirksomhed
Salg fra jagtkonsortium
Hvilke arter må handles
Hygiejne ved salg
Hygiejne ved salg
Fødevarestyrelsens regler
Hjortevildt nedlagt med riffel eller bue
Vildt nedlagt med hagl
Foreningen
Foreningen
Bestyrelsen
Kontakt
Bliv medlem
Bliv medlem
Privat
Medlemsbetingelser
Arrangementer
Arrangementer
Årets Vildtret 2022
Årets Vildtret 2022
Tidligere køkkenchef på Fasangården vandt Årets Vildtret 2022
Mød kokkene
Mød dommerne
Tak til sponsorerne
Hvad er Årets Vildtret?
Generalforsamling 2023
Brahetrolleborg Game Fair 2023
Nyheder
Foreningen
Bestyrelsen
Kontakt
Bliv medlem
Privat
Ønsker du som privat at blive medlem af foreningen Vildt Gastronomi, så udfyld skemaet til højre. Du kan blive ordinært medlem med stemmeret, eller vælge et støttemedlemskab.
Bliv medlem
Navn
*
Adresse
*
Mail
*
Telefon
*
Vælg type af medlemskab herunder.
*
Ordinært medlemskab giver stemmeret til foreningen i modsætning til støttemedlemskabet.
Ordinært medlemskab 1.000 kr/år
Støttemedlemskab 200 kr/år
Jeg accepterer Vildt Gastronomis medlemsbetingelser ved indmeldelse
Se medlemsbetingelser her