Find vildt
Indkøb og opbevaring
Find forhandler
Brug vildt
Få vildtkød i gryden
Udskæringer
Opskrifter
Viden om vildt
Jagtens historie i Danmark
Fortællinger til menukortet
Kødets egenskaber
Handel med vildt
Hygiejne ved salg
Foreningen
Bestyrelsen
Kontakt
Bliv medlem
Arrangementer
DM i Vildtmad
Nyheder
Bliv medlem
Find vildt
Find vildt
Indkøb og opbevaring
Indkøb og opbevaring
Opbevaring af ferskt vildtkød
Frysning og optøning af vildtkød
Find forhandler
Brug vildt
Brug vildt
Få vildtkød i gryden
Udskæringer
Udskæringer
Ryg
Kølle
Bov
Hals
Bryst
Opskrifter
Opskrifter
Blandet vildt
Blandet vildt
Labskovs med vildt og sweet potatoes
Vildt i vin
Vildtsimresuppe
Ølbraiseret vildt med hokkaidogræskar og grønkål
Hjortevildt
Hjortevildt
Lækre skanke
Indbagt filet mignon af dyrefilet i butterdej
Portvinshalse
Chili con carne med vildt og chokolade
Grillet og glaseret rådyrryg med bagte løg og sauce på portvin (3. plads DM i Vildtmad 2019)
Fuglevildt
Fuglevildt
Fasanlasagne
Helstegt edderfugl med fyld af andefars, nødder og svampe (Vinder DM i Vildtmad 2019)
Grillet gråand med nordiske krydderier og sauce på skroget (2. plads DM i Vildtmad 2019)
Viden om vildt
Viden om vildt
Jagtens historie i Danmark
Jagtens historie i Danmark
Sten- og bronzealderen
Vikingetiden
Landskabslovene
Reformationen
Skoven i fokus
Jagtloven og jagttegn
Et samlet forbund
Fortællinger til menukortet
Kødets egenskaber
Kødets egenskaber
Næringsindhold og ernæring
Kødets kvalitet
Handel med vildt
Handel med vildt
Definitioner
Vurdering og undersøgelse af vildt
Salg til forbruger, detail og restaurant
Salg til vildthåndteringsvirksomhed
Salg fra jagtkonsortium
Hvilke arter må handles
Hygiejne ved salg
Hygiejne ved salg
Fødevarestyrelsens regler
Hjortevildt nedlagt med riffel eller bue
Vildt nedlagt med hagl
Foreningen
Foreningen
Bestyrelsen
Kontakt
Bliv medlem
Bliv medlem
Virksomhed
Privat
Medlemsbetingelser
Arrangementer
Arrangementer
DM i Vildtmad
DM i Vildtmad
Hvad er DM i Vildtmad?
Program
Konkurrencerne
Sponsorer & partnere
Opskrifter
Opskrifter
2018
2018
Kronkalvefilet med braiserede kronkalveribben
Kronhjort Wellington
Nyheder
Foreningen
Bestyrelsen
Kontakt
Bliv medlem
Virksomhed
Ønsker du som virksomhed at blive medlem af foreningen Vildt Gastronomi, så udfyld skemaet til højre.
Bliv medlem
Virksomhedens navn
*
CVR. Nr
*
Adresse
*
Kontaktperson
Mail
*
Telefon
*
Sæt kryds ud for omsætning
*
10.000-100.000kr
100.000-500.000kr
500.000kr eller derover
Jeg accepterer Vildt Gastronomis medlemsbetingelser ved indmeldelse
Se medlemsbetingelser her